ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Το βραβευμένο ελαιόλαδο μας με το χρυσό και τα ασημένια μετάλλια διεθνούς κύρους και αναγνωρισιμότητας διατίθεται σε συσκευασίες των 500 ml.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των διαγωνισμών στους οποίους βραβευθήκαμε, τα γευστικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του είναι η πλούσια φρουτώδης γεύση του γεμάτη αρώματα και με άριστη σχέση γλυκού – πικρού.

Τα οσφρυτικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του εμπεριέχουν ισορροπημένα αρώματα φρεσκοκομμένου γρασιδιού, βοτάνων και πράσινων φυλλων δέντρων με νότες λουλουδιών, μπαχαρικών και πράσινων αμυγδαλών.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ SOFRONAS

Τα αρωματικά μας ελαιόλαδα έχουν σαν βάση το βραβευόμενο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο  “Ελαιώνες Σωφρονά”. Σήμερα το Αρωματικό Ελαιόλαδο κερδίζει όλο και περισσότερο τις προτιμήσεις και τον ενθουσιασμό των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για λόγους που σχετίζονται με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Οι γεύσεις μας είναι οι ακόλουθες : λεμόνι, πορτοκάλι, σκόρδο, βασιλικό, ρίγανη, τσίλι και τρούφα και διατίθεται σε συσκευασία των 250 ml

Ελαιόλαδο με λεμόνι : απαραίτητο στις χοιρινές μπριζόλες, στο κοτόπουλο, στο ψάρι, στα λαχανικά στον ατμό.

Ελαιόλαδο με πορτοκάλι : καταπληκτικό με πουλερικά, χοιρινό, κέικ και μπισκότα.

Ελαιόλαδο με σκόρδο : εξαιρετικό για πουλερικά, κόκκινα κρέατα και σάλτσα πίτσας.

Ελαιόλαδο με τσίλι : άριστος συνδυασμός με κόκκινες σάλτσες, γαρίδες, πουρέ, όσπρια καθώς και με ασιατικά και μεξικάνικα πιάτα.

Ελαιόλαδο με βασιλικό : ο βασιλικός, βασιλιάς των βοτάνων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ντοματοσαλάτα μέχρι τις σάλτσες.

Ελαιόλαδο με ρίγανη : ιδανικό για κρέατα, ψάρια, σαλάτες και σάλτσες.

Ελαιόλαδο με τρούφα : συνδυάζεται άριστα με ριζότο, ζυμαρικά, κρέατα, και σαλάτες.

Μενού